Nieuws Limburg Guy Jans versterkt Deloitte als adviseur familiebedrijven

Guy Jans versterkt Deloitte als adviseur familiebedrijven

Guy Jans versterkt Deloitte als adviseur familiebedrijven

Adviseur van familiebedrijven Guy Jans bundelt de krachten met Deloitte. De ervaren consultant in de begeleiding van relationele kwesties bij ondernemende families, vult bij Deloitte een lacune in. Samen bieden ze nu een volledig dienstenpakket aan de familiale ondernemingen.

Guy Jans is de kleinzoon van Jozef Jans, die in 1932 in Kermt begon met een handel in bouwmaterialen. De zaak werd geleidelijk uitgebouwd tot één van de grootste spelers in de provincie. In 2006 werd het familiebedrijf overgenomen door de groep Saint-Gobain, met als gevolg de naamswijzigingen tot eerst Jans-Wagener en later SFIC. Guy Jans, die de beslommeringen van de overname op de eerste rij had meegemaakt, ging zijn kennis en ervaring op dat vlak voortaan ten dienste stellen van andere ondernemingen.

Met zijn firma Hancon bouwde hij een eigen praktijk uit in de advisering van ‘Family Dynamics’, zeg maar het begeleiden van ondernemende families die op een verstandige manier met hun bedrijf willen omgaan. Die ervaring bundelt hij nu met Deloitte Private, dat zich al via andere facetten, zoals het fiscale, juridische, financiële en technische, op familiebedrijven richtte. Guy Jans voegt daar als zelfstandig consultant nu het (inter)relationele aspect aan toe. Zo biedt de combinatie nu een antwoord op het volledige spectrum van uitdagingen waar familiebedrijven voor staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.