Nieuws Limburg Gwen en Wendy maken ‘de Vlaamse Uber’

Gwen en Wendy maken ‘de Vlaamse Uber’

Gwen en Wendy maken ‘de Vlaamse Uber’

Gwen Reynders en Wendy Steukers, 20 jaar lang zaakvoerders van Hasseltse Gele Taxi (HGT), hebben een app ontwikkeld waarmee heel eenvoudig taxi’s kunnen geboekt worden. Zo’n 170 taxibedrijven hebben zich al aangesloten bij wat ze ‘de Vlaamse Uber’ noemen.

Met 20 jaar ervaring op zak als taxichauffeurs en zaakvoerders van Hasseltse Gele Taxi, waren Gwen Reynders en Wendy Steukers toe aan een nieuw avontuur. Het ontstaan van verschillende taxi-apps was voor vele stedelijke taxibedrijven een bittere pil om te slikken en de coronacrisis heeft de sector extra zwaar getroffen. Gwen en Wendy gingen op zoek naar een manier om de concurrentie aan te gaan en hun aantal ritten per taxi te verhogen. Zo werd Wave-a-cab geboren.

“We profileren ons als de Vlaamse Uber: een gebruiksvriendelijk platform waar je eenvoudig een taxirit kan boeken. Belangrijk is eerlijkheid, zowel voor de klant als voor de chauffeur. Onder het motto ‘Just smile and drive’ leggen we de focus op veiligheid én een perfecte service”, zeggen Gwen en Wendy.

Intussen hebben zich al 170 Vlaamse taximaatschappijen aangesloten bij het intiatief. “En er komen er nog elke dag bij”, aldus het duo, dat met deze applicatie wil uitgroeien tot dé referentie in de sector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.