Nieuws Limburg Gymna (Bilzen) is het fitste bedrijf van Limburg

Gymna (Bilzen) is het fitste bedrijf van Limburg

Gymna (Bilzen) is het fitste bedrijf van Limburg

Gymna, het bedrijf uit Bilzen dat apparatuur en producten voor kinesisten verkoopt, mag zich een jaar lang het fitste bedrijf van de provincie noemen. Het personeel van Gymna boekte tijdens een wedstrijd die 12 weken duurde, het meeste vooruitgang voor een gezondere levensstijl.

De competitie is een initiatief van Ready2improve, het Truiense bedrijf van Wouter Goris. Organisaties die zich inschrijven worden 12 lang intensief begeleid om aan hun gezondheid te werken: samen wandelen of lopen, stoppen met roken, gezonde voeding,… enzovoort. Het bedrijf dat na afloop van het traject gemiddeld de beste resultaten heeft geboekt, wint de wedstrijd.

Dit jaar kwam voor de provincie Limburg Gymna uit de bus. CEO Bart De Bresser haalde zopas de prijs af. “Zij mogen zich een jaar lang Het Fitste Bedrijf van Limburg noemen”, aldus Wouter Goris. “Het competitieve element is uiteraard maar een middel om een verandering teweeg te brengen. Steeds vaker zien bedrijven medewerkers uitvallen met een burn-out of andere gevolgen van een onevenwicht tussen werk en privé. Met onze wedstrijd spelen we in op dat probleem en helpen we zowel werkgevers als werknemers om gezonder te leven, zodat ze fysiek en mentaal beter presteren. Hopelijk blijft het niet bij deze prikkel, en zal het project overal voortleven nadat de prijzen uitgedeeld zijn.”

Ook in 2019 zal er een competitie voor het Fitste Bedrijf georganiseerd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.