Nieuws Limburg Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall

Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall

(Foto: Sven Dillen)

Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall

Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden de deuren sluiten. Ondernemer-eigenaar Lars Haesen wil de tijd nemen om het concept bij te sturen en één uitbater te zoeken die de volledige exploitatie voor zijn rekening wil nemen.

Volgens De Smaak van de Horeca lossen de mini-restaurants in de Hasseltse Raamstraat de verwachtingen niet in. Er waren de afgelopen maanden al een aantal verschuivingen in de exploitatie van Markeat, maar ook dat leverde niet het gewenste resultaat op. Vandaar dat Lars Haesen het concept op de plaats waar vroeger discotheek Slices was, gaat bijsturen.

Vanaf 26 juni zullen de deuren voor een aantal maanden sluiten, zo laat hij weten. Er wordt een zoektocht gestart naar een nieuwe uitbater, die moet zorgen voor de volledige invulling van de ruimte. Het blijft weliswaar de bedoeling om het concept van de diverse kramen met streetfood levendig te houden en sterker dan voorheen, de Markeat 2.0 in de markt te zetten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.