Nieuws Limburg Halle Berry promoot Hasseltse drinkfles

Halle Berry promoot Hasseltse drinkfles

Halle Berry promoot Hasseltse drinkfles

Gespot door de paparazzi: actrice Halle Berry met een hervulbare drinkfles van het merk Contigo. Deze thermische designfles dient om zowel warme als koude dranken op temperatuur te houden. Ze wordt in zowat 30 landen ter wereld (Europa, Midden-Oosten en Afrika) exclusief verdeeld door het jonge Hasseltse bedrijf Kambukka, dat er ook al op designwedstrijden mee in de prijzen viel (IF Award).

Kambukka is het geesteskind van Stijn en Stan Lowette, destijds oprichters van Essec en Topcom. Ook Tom Hoogmartens (ex-Flanders Nippon Golf) is mee in het project gestapt. Samen gaan ze een vervolg breien aan het succesrecept van Contigo vanuit het hoogste kantoor van Limburg. “Eind december verhuizen we immers naar de 16e verdieping van de TT-wijk in Hasselt, waar we een kantoor hebben gekocht,” zegt Stijn Lowette.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.