Nieuws Limburg Hamse frituur is beste van het land

Hamse frituur is beste van het land

Hamse frituur is beste van het land

Na de Frietboetiek in Meeuwen-Gruitrode is het opnieuw een Limburgse frituur die is verkozen tot beste van het land. De eer gaat naar Frituur Perron 7 in de Stationsstraat in Ham. Uitbaters Bert en Kristel mogen zich door het binnenhalen van deze onderscheiding verwachten aan bezoekers uit heel België, en zelfs uit het buitenland.

frituur perron 7Bijna 25.000 klanten brachten een stem uit bij Best Frit, de organisator van de wedstrijd. Frituur Perron 7 kreeg daarvan meer dan 2.000 unieke stemmen. Bovendien waren een aantal onaangekondigde controles van experts, onder meer naar de hygiëne. “Ons stoofvlees, goulash en strusselfrietjes zijn de specialiteiten,” aldus een overgelukkige uitbater Bert, die de trofee overhandigd kreeg door Lesley-Ann Poppe (foto).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.