Nieuws Limburg Hamster is de eerste met proper keurmerk

Hamster is de eerste met proper keurmerk

Hamster is de eerste met proper keurmerk

Het Genkse bedrijf Hamster Cleaning mag zich het allereerste noemen met het label Schone Lucht. Het is een keurmerk dat wordt uitgereikt aan ondernemingen die luchtvervuiling succesvol tegengaan. Als reiniger van luchtkanalen was het evident dat Hamster Cleaning hiervoor in aanmerking kwam.

Viridi Air is een Nederlandse organisatie die schone lucht, zowel binnen als buiten stimuleert. Ondernemingen die hier een bijdrage aan leveren, kunnen nu het Schone Lucht-keurmerk bekomen. Hamster Cleaning krijgt de primeur.

“Met de coronacrisis is schone lucht nog actueler geworden”, aldus Jan-Joris van de Riet van Viridi Air. “Er zijn zelfs aanwijzingen dat het coronavirus zich hecht aan fijnstof, wat het belang van propere, gezuiverde lucht nog belangrijker maakt. Een keurmerk helpt dat belang te onderstrepen.”

Bij Hamster Cleaning, gespecialiseerd in het reinigen van ventilatiesystemen, zijn ze blij met de erkenning. “We voldoen aan de criteria en zijn erg trots met dit Schone Lucht-keurmerk. Het label ligt in het verlengde van alles waar ons bedrijf voor staat”, aldus zaakvoerder Seppe Thys.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.