Nieuws Limburg Hamsteren treft nu ook de mazoutindustrie

Hamsteren treft nu ook de mazoutindustrie

Hamsteren treft nu ook de mazoutindustrie

Na de hamsters in de supermarkt duiken er ook meer en meer mazouthamsters op tijdens de coronacrisis. Zo ziet het Hasseltse Comfort Energy, de grootste verdeler van stookolie in België, maar liefst een verviervoudiging van de bestellingen. “En dat brengt sterk oplopende levertijden met zich mee”, zegt Gauthier Van Assche. “Je moet nu toch minstens 2 weken wachten.”

Mazoutlevering wordt als een essentiële dienst aanzien, dus mogen de chauffeurs van Comfort Energy gewoon hun werk blijven doen. Gauthier Van Assche: “We zijn natuurlijk heel blij dat we gedurende deze crisis gewoon ons werk mogen blijven doen. We zien zelfs een enorme stijging van het aantal bestellingen. Onze klanten willen hun mazouttanks immers nog vullen in de nasleep van de winter of zelfs al voor de volgende winter. Al die massale bestellingen zorgen ervoor dat onze levertijden momenteel oplopen tot gemiddeld 2 à 3 weken. We vragen onze klanten dan ook om geduld te blijven uitoefenen.”

“De chauffeurs werken harder dan ooit om de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen”, zegt Van Assche. “Ze doen dat uiteraard volgens de huidige coronamaatregelen, zodat de mazoutlevering helemaal veilig blijft voor ons personeel én onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.