Nieuws Limburg Handel bouwmaterialen buigt verlies om in forse winst

Handel bouwmaterialen buigt verlies om in forse winst

Handel bouwmaterialen buigt verlies om in forse winst

Jans Building Distribution, het familiebedrijf dat werd verkocht aan de Saint-Gobain-groep en tegenwoordig onder de naam SFIC door het leven gaat, heeft een bijzonder positief jaar achter de rug. Van crisis is geen sprake in Kermt. Uit de zopas gepubliceerde jaarrekening blijkt dat de omzet steeg van 43,6 naar 49,6 miljoen euro, een toename van maar liefst 13,73 procent. Dat kan tellen in tijden waarin de bouwsector nog als ‘kwakkelend’ wordt omschreven en het nog steeds de (kleinere) bouwbedrijven zijn die oververtegenwoordigd zijn.

SFICHet eindresultaat van Jans Building Distribution (de officiële bedrijfsnaam werd behouden) was nog spectaculairder dan de omzetstijging, aangezien een verlies van 121.000 euro werd omgebogen naar een winst van 1,3 miljoen.

Er werken nu 66 mensen bij SFIC Hasselt, wat er 2 meer zijn dan een jaar voordien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.