Nieuws Limburg Hands slaat hands in elkaar met Voka Limburg

Hands slaat hands in elkaar met Voka Limburg

Hands slaat hands in elkaar met Voka Limburg

Hands Mediarouting, het Hasseltse communicatiebureau van Kristof Schiepers, Laurence Libert en Stijn Martens, is de nieuwe structurele partner van Voka Limburg. De deal die hierover zopas werd gesloten, houdt in dat Hands de communicatie van de werkgeversorganisatie zal optimaliseren.

voka handsAangezien Voka Limburg tot dusver alleen nationaal georganiseerde sponsors telde, is het opmerkelijk dat er zich nu een lokale speler als hoofdpartner aanmeldt. “Eigenlijk gaat het om een verder uitdieping van onze bestaande samenwerking,” stelt directeur Communicatie en Netwerking van Voka, Johan Grauwels. “Dit huwelijk werd voorafgegaan door een lange verlovingsperiode. We doen immers al jaren een beroep op het creatieve team van Hands. De campagnes naar aanleiding van onze Nieuwjaarsinvitito met de Beatles-jasjes, de Jaarvergadering, de restyling van Bedrijvig Limburg en ook de spraakmakende krantenadvertenties tijdens de stakingen van afgelopen, najaar ontsproten uit hun Hands.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.