Nieuws Limburg Hans Anders blijft in Hasselt en zoekt 70 mensen

Hans Anders blijft in Hasselt en zoekt 70 mensen

Hans Anders blijft in Hasselt en zoekt 70 mensen

Brillenzaak Hans Anders heeft al sinds jaar en dag zijn Belgische hoofdkantoor in Hasselt. Door de aanhoudende groei zijn de kantoren aan de Kempische Steenweg te klein geworden en verhuist het team nu naar een andere stek in Hasselt.

De voorbije jaren breidde de groep Hans Anders stevig uit. Dat bevestigt Hans Zoon, CEO van Hans Anders: “35 jaar na de opening van onze eerste vestiging in België, hebben wij een totaal van 118 winkels over het hele land, van Ath tot Diksmuide, van Heusden-Zolder tot Vichte.” En daarmee houdt de ambitie niet op. “Inderdaad, alleen in 2018 wordt de opening van niet minder dan 25 nieuwe vestigingen gepland.”

Dit zakelijk succes gaat gepaard met goed nieuws voor de werkgelegenheid. “In 2018 worden 10 nieuwe werknemers aangenomen voor het team van de hoofdzetel”, aldus nog Hans Zoon. “Daarenboven verwelkomt de groep graag nog 60 bijkomende, bekwame opticiens en audiologen voor de nieuwe vestigingen verspreid over België.”

Wegens al deze uitbreidingen kreeg Hans Anders te kampen met plaatsgebrek op de huidige locatie van de hoofdzetel. “Wij willen al het bijkomende personeel in de best mogelijke omstandigheden ontvangen. Daarom is de verhuis van onze hoofdzetel van het grootste belang voor Hans Anders”, stelt Hans Zoon. De nieuwe hoofdzetel bevindt zich nu op de Runkstersteenweg in Hasselt (boven Krëfel, waar vroeger wokrestaurant Chess was). 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.