Nieuws Limburg Hans Desmet van Alva naar Deliva

Hans Desmet van Alva naar Deliva

Hans Desmet van Alva naar Deliva

Voedingsbedrijf Deliva in Genk staat momenteel wel sterk in de belangstelling. Niet alleen was er in het afgelopen weekend een productieverlies van 100.000 euro door een panne in de gasleiding, en stond er maandag een boze vakbondsdelegatie aan de deur, er is ook goed nieuws te melden.

HansDesmetOp 15 april zal Hans Desmet, voormalig algemeen directeur van Alva Verse Vruchten in Hasselt, er de functie van commercieel directeur opnemen. “Ik kijk terug op heel wat leerrijke, boeiende en voornamelijk succesvolle jaren bij Alva,” zegt Hans Desmet, die er op 31 maart officieel afscheid neemt. “Met Philip Daenens, de nieuwe bedrijfsleider sinds 1 januari 2013, een nieuwe raad van bestuur, en zeker niet te vergeten, alle gemotiveerde medewerkers, heeft Alva de dynamische elementen in huis voor een mooie, verdere toekomst. Ik heb hierin het volste vertrouwen.” Over zijn nieuwe werkgever zegt Desmet kort: “Ik zet er graag mijn schouders onder de toekomstvisie van deze dynamische en ambitieuze bedrijvengroep.”

Deliva produceert maaltijdcomponenten voor de nationale en internationale retail- en foodservicesector. Onder meer Horeservi Catering is een klant van Deliva, al behoort deze ook tot de bedrijvengroep van Herman Schepers. Om de stijgende loonkosten het hoofd te bieden, is Deliva op zoek naar verdere buitenlandse expansie. Aangezien het om verswaren gaat, wordt er ook gedacht aan het opzetten van eigen buitenlandse vestigingen in de buurt van de afzetgebieden. Zo is een fabriek in Polen een optie voor het bedienen van de Duitse markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.