Nieuws Limburg Hasselaar lanceert afgevulde wijnglazen met deksel

Hasselaar lanceert afgevulde wijnglazen met deksel

Hasselaar lanceert afgevulde wijnglazen met deksel

Met de zomer in zicht, staan er ook heel wat openluchtfestivals op de agenda. Liefhebbers van een lekker glaasje wijn, blijven vaak op hun dorst zitten, want wijn in plastic bierbekers, smaakt even slecht als kaviaar met hagelslag. Hasselaar Jan Honinx van de gelijknamige bvba heeft in Zweden de oplossing gevonden: “Cefour is een wijnglas uit kunststof dat op voorhand wordt afgevuld en perfect wordt afgesloten met een folie,” legt Jan Honinx uit. “Het glas, met of zonder voet, kan op voorhand gekoeld worden, en is dus meteen klaar voor gebruik. Niet alleen is dit systeem erg handig voor de bediening, maar presenteert het ook veel beter. Uit zo’n glas smaakt de wijn automatisch beter dan uit een bier- of frisdankbeker.”

Honinx denkt voor de distributie aan drankenhandels, eventorganisaties en festivals: “De glazen zijn helemaal recycleerbaar en versplinteren niet als je er op trapt,” zegt hij. “Je kan de bezoekers van Rimpelrock bijvoorbeeld toch niet verplichten om alleen maar water en bier te drinken?”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.