Nieuws Limburg Hasselaar nieuwe directeur van Limburghal in Genk

Hasselaar nieuwe directeur van Limburghal in Genk

Hasselaar nieuwe directeur van Limburghal in Genk

Jean-Marie Lemlijn, die in het verleden nog 10 jaar lang directeur was van de Grenslandhallen in Hasselt, wordt vanaf 1 september de nieuwe baas van de Limburghal in Genk. Dat heeft een jury van de Stad Genk beslist. Lemlijn (rechts op de foto) neemt de fakkel over van Jos Buntinx (links), die 15 jaar lang de functie heeft waargenomen en nu van plan is om officieel met pensioen te gaan. Oud en nieuw zullen nog enkele maanden samen optrekken.

Nieuwe_directeur_Limburghal_GenkHasselaar Lemlijn begon zijn loopbaan als pers- en communicatieverantwoordelijke van de internationale Jaarbeurs van Brussel en het tentoonstellingspark op de Heizel. Nadien werd hij directeur van de Grenslandhallen. Nog later stond Lemlijn ook in voor de coördinatie van Meeting Limburg. Zijn vorige job was coördinator van de Federatie Toerisme Limburg (FTL), het orgaan dat recent werd omgevormd tot Contoer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.