Nieuws Limburg Hasselaar zet succesvol immokantoor op in Luberon

Hasselaar zet succesvol immokantoor op in Luberon

Hasselaar zet succesvol immokantoor op in Luberon

Het gaat goed met de Hasseltse ondernemer Rudi Janssens. In het Franse stadje Bonnieux, midden in de Luberon-streek (Provence), boekt hij succes met zijn immobiliënkantoor. In de 15 jaar dat hij er nu verblijft, heeft Janssens een netwerk van 4 kantoren opgebouwd in de regio. Het vastgoed dat hij vooral aan Belgen slijt (waaronder ook heel wat Limburgse (ex-)ondernemers), is op te delen in 3 categorieën, vertelt hij. Zo zijn er de grote villa’s met zwembad en tuin, de kleinere pittoreske woningen in traditonele steen en de grote gerenoveerde hoeves met aardig wat grond erbij.

Rudi JanssensRudi Janssens heeft naar eigen zeggen geen spijt dat hij destijds Hasselt heeft verlaten. “De levenskwaliteit hier in Frankrijk is niet te vergelijken,” zegt hij. “Ik ben hier perfect gelukkig.” Zijn Janssens Immobilier stelt intussen 15 mensen tewerk, boekt een omzet van 2 miljoen euro en heeft zo’n 500 panden in portefeuille. “Ondanks de grote internationale concurrentie blijven wij inzetten op tweede verblijfsplaatsen voor buitenlands cliënteel. Daar zal altijd wel een markt voor bestaan. En wie deze mensen professioneel benadert, kan hier nog steeds zijn boterham verdienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.