Nieuws Limburg Hasselts architectenportaal ook in Wallonië

Hasselts architectenportaal ook in Wallonië

Hasselts architectenportaal ook in Wallonië

Architectura.be, het webportaal dat zich richt op de architecten, heeft nu ook een Franstalig zusje. Het Hasseltse communicatiebureau Palindroom (van zaakvoerder Rik Neven) heeft hiervoor een Franstalige redacteur aangeworven en een samenwerking afgesloten met Architrave, het professionele magazine van beroepsorganisaties voor architecten in Wallonië en Brussel.

rik nevenNet zoals in Vlaanderen, wil het Franstalige luik voor de specifieke doelgroep actueel en relevant nieuws brengen, maar ook een beschrijving van mooie projecten en innovatieve producten.

Architectura.be (dat tot dusver zo’n 25.000 unieke bezoekers per maand trekt) heeft trouwens ook nog recent het spel Archi-Expert op de markt gebracht. In samenwerking met het NAV en Eternit kunnen de spelers hun kennis van de architectuur testen aan de hand van 400 vragen. Onder meer de Limburgse bureaus Egide Meertens en De Gouden Lineaal hielpen bij het opstellen van de vragen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.