Nieuws Limburg Hasselts bedrijf brengt voetbal op uw buis

Hasselts bedrijf brengt voetbal op uw buis

Hasselts bedrijf brengt voetbal op uw buis

Sinds het begin van de Belgische voetbalcompetitie kunnen abonnees van Orange de wedstrijden live op hun tv en andere schermen bekijken. De operator schakelde daarvoor het Hasseltse Zappware in, dat in recordtijd een functioneel platform bouwde om een fijne kijkervaring mogelijk te maken.

De toewijzing van het voetbalcontract aan Eleven Sports en de daaropvolgende onderhandelingen met de verdelers van de beelden, hadden heel wat voeten in de aarde. De eerste om een distributie-overeenkomst met Eleven af te sluiten, was Orange, dat 5 jaar lang via Orange TV de wedstrijden van de Jupiler Pro League live beschikbaar maakt voor klanten.

De operator had hiervoor een functioneel platform nodig, en klopte daarvoor aan bij Zappware. “We werken al vele jaren voor Orange”, zegt Patrick Vos, CEO van Zappware. “De realisatie van multimediaplatform om live wedstrijden te integreren in hun bestaand content-aanbod, was evenwel een huzarenstukje. Vooral door de zeer krappe deadlines. Maar we zijn erin geslaagd. Het stemt ons tevreden dat we Orange kunnen helpen om nog meer fans voor zich te winnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.