Nieuws Limburg Hasselts bedrijf verhuurt Vespa's in Barcelona

Hasselts bedrijf verhuurt Vespa's in Barcelona

Hasselts bedrijf verhuurt Vespa's in Barcelona

Vesparoute.com, een bedrijf met hoofdzetel in Kermt dat amper een jaar geleden werd opgericht, is onder de naam Via Vespa gestart met de verhuur van Vespa’s in de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Zaakvoerders Danny Baerts en Marc Muysers nemen daarmee de eerste buitenlandse horde, nadat ze hun concept voor begeleide rondritten per scooter eerst in de markt hebben gezet in onder meer Sint-Truiden, Tongeren, Hasselt, Knokke en Spa.

Voortaan kan je dus ook -al dan niet onder begeleiding van een gids- per Vespa naar de Montjuich, Vila Olympica of Parc Guëll trekken. Via Vespa heeft hiervoor 30 knalrode scooters uit België laten overkomen. Vanuit een kantoor in het oude stadsgedeelte van Barcelona kunnen de toeristen de brommertjes huren per uur of per dag. Er worden ook op maat ritten uitgewerkt. Het lokale management is in handen van landgenoten die al heel lang in Barcelona verblijven. Ze worden af en toe bijgestaan door Limburgse studenten, die ook de business-processen proberen te optimaliseren. Zo liep PHL-studente Marilyn Guffens er onlangs stage, en tekende ze intussen een marketingplan voor Via Vespa uit.

Het bedrijf heeft ook een filmpje op You Tube geplaatst:

httpv://www.youtube.com/watch?v=WljJcL2c_8k

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.