Nieuws Limburg Hasselts bureau zet ACW netjes in beweging

Hasselts bureau zet ACW netjes in beweging

Hasselts bureau zet ACW netjes in beweging

Voor de zoektocht naar een nieuwe naam voor de veelgeplaagde christelijke arbeiderskoepel ACW, ging de organisatie haar licht opsteken bij communicatiebureau Liswood & Tache uit Hasselt. Er werden in heel Vlaanderen creatieve brainstormsessies georganiseerd en een website opgezet. Op de webstek werden zo’n 200 suggesties ontvangen voor de nieuwe naam waarmee het ACW een nieuwe start wil nemen na de zaak Arcopar en de polemiek met de NV-A.

beweging ACWMet de 200 voorstellen ging de werkgroep „Nieuwe naam” onder leiding van Liswood & Tache aan de slag. “Dat leidde tot vier finale ideeën, waaruit vertegenwoordigers uit de partnerorganisaties op hun nationaal congres de nieuwe naam Beweging.net kozen,” zegt Koen Van Lishout van het Hasseltse bureau. “De kunst van een sterke naam zit hem in het vinden van die kleine nuance die hem echt onderscheidend maakt en er een meerwaarde aan geeft. In dit geval was dat de extensie .net (zoals de intercommunale Limburg.net). Op het moment dat dat idee op tafel komt, voel je gewoon dat het verhaal klopt en dat de andere namen die nog in de running zitten niet meer mee kunnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.