Nieuws Limburg Hasselts IT-huis wint raamcontract voor firewalls

Hasselts IT-huis wint raamcontract voor firewalls

Hasselts IT-huis wint raamcontract voor firewalls

Zowat 300 overheidsinstanties van Vlaams Brabant die van plan zijn om hun computernetwerk te beveiligen met een firewall, kunnen daar voortaan zonder aparte aanbesteding voor terecht bij Data Unit uit Hasselt. Deze netwerk- en beveiligingsintegrator heeft immers via een openbare procedure een zeer waardevol raamcontract hiervoor kunnen afsluiten. “We werden door een werkgroep geselecteerd op basis van een grondige analyse, waarbij de technische specificaties en de financiële voorwaarden van de verschillende oplossingen werden vergeleken,” vertelt Joris Meylaers, General Manager van Data Unit. “Het gevolg is dat zo’n 300 steden, gemeenten, OCMW’s en politiezones uit Vlaams-Brabant, maar ook daarbuiten, nu op ons beroep kunnen doen. Hoeveel er dat effectief gaan doen weten we nog niet, maar het opent alleszins de deuren naar tientallen waardevolle opdrachten.”

Data Unit werd in Hasselt opgericht in 2006. Het bedrijf groeit ieder jaar met zo’n 30 procent en haalt vandaag een omzet van 2 miljoen euro. Er werken 10 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.