Nieuws Limburg Hasselts softwarehuis doet overname in Rumbeke

Hasselts softwarehuis doet overname in Rumbeke

Hasselts softwarehuis doet overname in Rumbeke

De ontwikkelaar van software voor hr-toepassingen Prato uit Hasselt, een zusterbedrijf van SAP, heeft de firma CheQpoint Services uit Rumbeke overgenomen. Die laatste is specialist in software voor de planning en administratieve verwerking van dienstencheque-bedrijven, en sluit daarom nauw aan bij de activiteiten van Prato. “Op die manier versterken we onze positie als Belgisch marktleider,” zegt algemeen directeur Patrick Leurs (foto). Hij sluit nog meer overname van kleinere spelers in het segment van de hr-software niet uit.

Wat de overname van CheQpoint Services betreft, wordt het personeel mee overgenomen. “Ook het product blijft ongewijzigd,” aldus Leurs. “We geloven er sterk in. De huidige klanten van CheQpoint blijven bovendien genieten van de dienstverlening en helpdesk die ze gewoon zijn.”

Sinds 2009 hield LRM nog een participatie van 30% aan in Prato, maar die werd vorig jaar verkocht. Er werken nu 23 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.