Nieuws Limburg Hasseltse advocaten exporteren niche naar Mechelen

Hasseltse advocaten exporteren niche naar Mechelen

Hasseltse advocaten exporteren niche naar Mechelen

Adhemar Advocaten, het eerste Limburgse nichekantoor in publiekrecht, heeft amper acht maanden na de oprichting een bijkomende vestiging geopend. De Hasseltse advocaten hebben met Pieter Jan Vervoort (foto) een specialist in hun expertisedomein aangetrokken om het nieuwe kantoor in Mechelen aan te sturen.

PJ VervoortPieter Jan Vervoort geldt als een gevestigde waarde in het publiekrecht. Hij heeft meerder publicaties op zijn naam, en wordt ook partner in Adhemar Advocaten. “De vestiging in Mechelen moet tegemoet komen aan de behoeften van ons cliënteel buiten Limburg,” stelt partner Jan Roggen. Stijn Knaepen vult aan: “Pieter Jan past perfect binnen de doorgedreven specialisatie in de domeinen milieu, vastgoed en overheid. Zijn uitgesproken ervaring in procedures, maakt dat we samen een uiterst complementair team vormen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.