Nieuws Limburg Hasseltse architecten winnen prijs voor shopping

Hasseltse architecten winnen prijs voor shopping

Hasseltse architecten winnen prijs voor shopping

De Belgisch-Luxemburgse Raad voor Winkelcentra (BLRW) heeft zopas de Shopping Award 2014 toegekend aan de uitbreiding van het Wijnegem Shopping Center. Het project (zowel het origineel als deze uitbreiding) werd getekend door de Hasseltse afdeling van het architectenkantoor Jaspers-Eyers. “Een hele opsteker voor onze mensen, aangezien het om een prestigieuze prijs gaat,” zegt Jean-Michel Jaspers.

wijnegem by jaspersDeze tweejaarlijkse award wordt toegekend als erkenning voor de visie en het doorzettingsvermogen om een project met hoogstaande architectuur tot stand te brengen. Tevens is het een stimulans voor zowel de overheid als de privépartijen om te streven naar kwalitatieve en duurzame ontwikkelingen. Er worden ook prijzen uitgereikt voor de beste retailprojecten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.