Nieuws Limburg Hasseltse deurwaarders openen zelf de deuren

Hasseltse deurwaarders openen zelf de deuren

Hasseltse deurwaarders openen zelf de deuren

De associatie van gerechtsdeurwaarders Heines-Palet-Van Elst heeft vlak tegenover het gerechtsgebouw in Hasselt een gloednieuw kantoor officieel geopend. De nieuwbouw was nodig omdat de gestage groei voor plaatsgebrek had gezorgd op de vorige locatie.

“We waren al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuwe stek”, zegt Bart Heines. “Het werd een nieuwbouw in de stationsbuurt van Hasselt, ingegeven door de parkeermogelijkheden onder het gerechtsgebouw en de bereikbaarheid voor ons cliënteel, dat voornamelijk bestaat uit advocaten.”

Het is door de kwaliteit van de dienstverlening aan deze klanten dat Heines-Palet-Van Elst is kunnen groeien. “Met welke gerechtsdeurwaarder in zee wordt gegaan, hangt af van de efficiëntie en de manier van invorderen”, legt Daniel Palet uit. “Wij kiezen daarbij resoluut voor een menselijke, sociale aanpak. Wat niet wil zeggen dat we doetjes zijn… Ook overheidsklanten, zoals de fiscus of RSZ, opteren voor gerechtsdeurwaarders waar ze de beste dienstverlening krijgen.”

Het moet gezegd: het nieuwe pand is een pareltje. Strakke, moderne architectuur (door Buntinx-Pyncket, Alken), afgewerkt met frivole accenten, zoals de metaalconstructie aan de gevel (door CSM, Hamont-Achel) en opvallende verlichtingsarmaturen (door Dr. Light, Zoutleeuw). Er werken nu 3 vennoten en 13 medewerkers voor Heines-Palet-Van Elst. De associatie heeft ook een tweede kantoor in Neerpelt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.