Nieuws Limburg Hasseltse Gele Taxi staat te koop

Hasseltse Gele Taxi staat te koop

Hasseltse Gele Taxi staat te koop

De eigenaars van de Hasseltse Gele Taxi hebben hun bedrijf te koop gezet. “We zijn toe aan andere uitdagingen”, zo klinkt het. Voor ongeveer 300.000 euro kan een overnemer beschikken over 9 vergunde voertuigen, zo’n 20 personeelsleden en 3.000 vaste klanten.

De Hasseltse Gele Taxi bestaat sinds 2001. Gwen Reynders bouwde het bedrijf uit tot een gevestigde waarde in de binnenstad van Hasselt. In het klantenbestand, dat 3.000 adressen telt, zitten vooral particulieren, maar ook bedrijven, ziekenvervoer en assistentie bij pechverhelping.

“We hebben 9 vergunde voertuigen, allemaal uitgerust met een cabman-meter”, aldus het bedrijf. “We tellen 14 fulltime mensen en 4 parttimers en 2 koerierchauffeurs, die door een geautomatiseerd dispatch-systeem worden aangestuurd.”

De zaakvoerders willen de taxi-activiteiten verkopen en de koerierdiensten onderbrengen in een nieuwe vennootschap. De overnemer krijgt ook de mogelijkheid om een pand te huren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer