Nieuws Limburg Hasseltse ondernemer Roger Ooms overleden

Hasseltse ondernemer Roger Ooms overleden

Hasseltse ondernemer Roger Ooms overleden

In Hasselt is Roger Ooms, stichter en zaakvoerder van Ooms nv, overleden. Hij werd 70 jaar.

Het bedrijf in grondwerken en transportactiviteiten dat Roger Ooms heeft opgericht, heeft zijn thuishaven in Kuringen. De firma is gespecialiseerd in transport met kipvoertuigen. De vloot valt op in het straatbeeld door de turquoise kleur. Roger Ooms wist door zijn minzame karakter en professionele dienstverlening een ruim netwerk van trouwe klanten uit te bouwen. Zijn echtgenote Arlette Bogaerts heeft altijd aan zijn zijde gestaan. Doorheen de jaren is hun zoon Filip mee in het bedrijf gestapt om de opvolging te verzekeren.

Roger Ooms was harde werker en een levensgenieter met een zacht karakter. Zowel in zakelijke kringen als in het verenigingsleven werd zijn aanwezigheid sterk gewaardeerd. Hij stak zelf graag de handen uit de mouwen om alle afspraken na te komen. In gezelschap was hij meer de observator op de achtergrond, die zijn momenten uitkoos om gevat uit de hoek te komen. Na de werkuren kon hij in familiale kring genieten, niet zelden met iets lekkers om te eten en drinken. Jammer genoeg werd hij al enige tijd geleden ziek. Die strijd heeft hij nu verloren.

De afscheidsplechtigheid voor Roger zal zaterdag in intieme kring plaatsvinden. De begroeting is mogelijk nu vrijdag van 19 tot 19u30 in Uitvaartcentrum Donkers-Cuypers in Tuilt-Kuringen. De redactie wenst Arlette, Filip en alle andere familieleden, vrienden en personeelsleden veel sterkte toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.