Nieuws Limburg Hasseltse printtechnologie gaat de wereld rond

Hasseltse printtechnologie gaat de wereld rond

Hasseltse printtechnologie gaat de wereld rond

2imagine, een bedrijf uit Hasselt dat zich bezighoudt met webgerelateerde software om drukwerk op te maken en te bestellen, heeft op korte tijd belangrijke internationale referenties binnengehaald. Deze zogenaamde ‘web2print-toepassingen’ worden gebruikt door onder meer Ouest France (grootste krant Frankrijk), Marvel (strips van o.a. Batman en Spiderman), Beiersdorf (Nivea), D’ieteren, Chevrolet of Mitsubishi. Deze ondernemingen maken met de tools van 2imagine zelf hun mailings, vertalingen, brochures en advertenties op. Ook websites die drukwerk leveren, kopen bij 2imagine de technologie, zodat hun klanten eenvoudig documenten kunnen doorsturen.

Zaakvoerder Jos Claes heeft intussen ook een wereldwijd netwerk van resellers opgebouwd, dat meehelpt om de internationale doorbraak van 2imagine te versnellen. “Eens de potentiële klanten gezien hebben hoe eenvoudig het wordt om met onze tool zelf de marketing te sturen, zijn ze overtuigd,” aldus Claes. Hij geeft ook nog mee dat 2imagine is gestart met de uitbreiding van de oplossingen, met name met een toepassing om online documenten aan te passen via een tablet publishing device.”

Voor een demo van 2imagine: klik hieronder:
httpv://www.youtube.com/watch?v=ujshxYRKjBw

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.