Nieuws Limburg Hasseltse start met nieuwe keten om af te slanken

Hasseltse start met nieuwe keten om af te slanken

Hasseltse start met nieuwe keten om af te slanken

In Hasselt is zopas een nieuwe zaak van start gegaan die mensen helpt om iets aan hun overgewicht te doen. “Het verschil tussen ’t AfslankHuys en andere, soortgelijke concepten is dat bij ons de focus ligt op het sporten, en het voedingsadvies optioneel is voor wie dat wenst,” vertelt Nele Seys, een Hasseltse die de licentie van het concept voor Limburg heeft genomen (rechts op de foto). “De infraroodfiets zorgt voor het opbouwen van de conditie en extra vetverbranding. Dat is een ander uitgangspunt.”

555423_448069761974873_761022546_n’t AfslankHuys bestaat al in andere provincies, maar is dus sinds enkele weken ook in Hasselt gestart. “We zullen zien hoe het met deze zaak loopt. Als alles volgens plan gebeurt, kunnen we nog bijkomende vestigingen openen. We zijn ambitieus, maar willen de groei stap voor stap aanpakken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.