Nieuws Limburg Hasseltse starter genoemd als Vlaamse kampioen

Hasseltse starter genoemd als Vlaamse kampioen

Hasseltse starter genoemd als Vlaamse kampioen

UgenTec, het piepjonge bedrijf van Hasselaar Wouter Uten, dat software ontwikkelt om snel, goedkoop en heel precies DNA te analyseren, is hot. In oktober vorig jaar, amper 6 maanden na de oprichting, mocht UgenTec ons land vertegenwoordigen op het internationale starterscongres Get in the Ring. Een maand later was het softwarehuis spreker op de Dag van Groei en Innovatie, en vorige week nog werd het bedrijf door iMinds naar voor geschoven als potentiële Europese topper.

Wouter UtenMaar… er is nog veel plaats in de trofeeënkast van UgenTec. Bryo, het opleidingsplatform dat in heel Vlaanderen beloftevolle starters begeleidt, heeft de Hasseltse onderneming geselecteerd voor de titel Flanders Future Bryo 2014. Dit houdt in dat UgenTec, samen met 2 andere toppers, genomineerd is als het bedrijf of project met het meeste potentieel om uit te groeien tot een Vlaamse, economische kampioen. Stemmen voor de Limburgse groeier kan nog tot 23 januari via deze link. De bekendmaking van de laureaten zal gebeuren op 31 januari door Vlaams minister van Werk en Economie, Philippe Muyters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.