Nieuws Limburg Heel industrieterrein viert samen feest

Heel industrieterrein viert samen feest

Heel industrieterrein viert samen feest

Met de start van het bouwverlof moesten er in de brouwerij van Alken allicht overuren worden gedraaid. De riem mocht eraf, en de collega’s werden bij elkaar geroepen om samen het verlof gepast in te zetten. Niet alleen in de bouw, trouwens. Op het industrieterrein Ekkelgaarden in Hasselt, waar bedrijven liggen als Groep JAM, Machiels, Imes, Vector, ASL of Weygers, werd het voltallige personeel uitgenodigd voor een grote barbecue. Honderden werknemers van 16 bedrijven schoven er aan voor een burenfeest. Opmerkelijk was ook dat een deel van de opbrengst werd geschonken aan het streekfonds Een Hart voor Limburg.

ekkelgaarden feestDat fonds, waarmee projecten in Limburg worden gefinancierd die minderbedeelde kinderen ondersteunen, mag trouwens op nog veel meer sympathie van de bedrijfswereld rekenen. Ieder jaar vindt de actie Keisolidair plaats, waarbij werknemers per bedrijf de mouwen opstropen om een actie voor het goede doel te ondernemen. Een wafelbak, carwash of sponsorloop… een teambuildingactiviteit is veel leuker als er een maatschappelijk doel aan wordt gekoppeld. Wil uw bedrijf meedoen aan Keisolidair? De medewerkers van Een Hart voor Limburg informeren u graag via 011 878 599 of info@eenhartvoorlimburg.be!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.