Nieuws Limburg Hegge tekent contract van 5 miljoen voor Deloitte

Hegge tekent contract van 5 miljoen voor Deloitte

Hegge tekent contract van 5 miljoen voor Deloitte

Het metaalverwerkend bedrijf Hegge uit Hamont-Achel heeft zopas een contract mogen ondertekenen met een waarde van 5 miljoen euro. Op de luchthaven van Zaventem zal het oude administratieve gebouw volledig getransformeerd worden tot kantorencomplex dat plaats biedt aan 2.000 medewerkers. Het nieuwe hoofdkwartier van Deloitte zal er in ondergebracht worden. Het ontwerp van het project, dat Gateway is genoemd, is van de hand van Jaspers-Eyers, het gekende architectenkantoor van Limburgse origine (dat overigens ook het nieuwe nationale voetbalstadion in Brussel heeft getekend).

gatewayIn Zaventem zal Hegge meer concreet instaan voor het volledige binnen- en buitenschrijnwerk, met onder meer de vrije overspanning van 35 bij 40 meter van het atrium, dat 10 verdiepingen telt. De beglaasde gevels meten 12.000 m². Eerder mocht Hegge op de nationale luchthaven al een project van 3 miljoen euro uitvoeren, toen goed voor 5.000 m² gevels in glas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.