Nieuws Limburg Heidi Rakels vertrekt bij haar geesteskind

Heidi Rakels vertrekt bij haar geesteskind

Heidi Rakels vertrekt bij haar geesteskind

Heidi Rakels, co-founder van het succesvolle tech-securitybedrijf Guardsquare, stapt op. Een reden voor het vertrek van de Maasmechelse is niet bekendgemaakt.

Rakels richtte vier jaar geleden Guardsquare op samen met haar man Eric Lafortune. Sinds februari dit jaar is het Amerikaanse investeringsfonds Battery Ventures meerderheidsaandeelhouder geworden na de inbreng van 29 miljoen dollar aan kapitaal. Rakels stond toen volledig achter de keuze om met één grote investeerder in zee te gaan, ook al zouden zij en haar man daardoor de controle over het bedrijf verliezen.

CEO Roel Caers van Guardsquare bedankt in een officieel bericht Rakels voor haar bijdrage: “Het was een plezier om met Heidi te werken en te leren van haar sectorkennis en software-expertise en ik wens haar het beste voor de toekomst”, luidt het. Eric Lafortune is (en blijft) momenteel CTO bij Guardsquare.

Rakels en Guardsquare werden eerder dit jaar door de Vlaamse regering nog uitgeroepen tot Scale-up van het Jaar. Ook in tal van andere populariteitslijstjes scheerde Guardsquare hoge toppen. Zo werd de Limburgse ex-judoka uitgeroepen tot ICT Woman of the Year.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Stockholm
Hasselt

Verjaardagscadeau van 1,2 miljoen euro

AI-specialist Kwarts viert zijn vijfde verjaardag met een forse financiële injectie. De Limburgse start-up kon het vertrouwen van diverse investeerders… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.