Nieuws Limburg Hellinx stopt 2 miljoen in nieuwe drukkerij

Hellinx stopt 2 miljoen in nieuwe drukkerij

Hellinx stopt 2 miljoen in nieuwe drukkerij

Op de Grote Ring van Hasselt gaat drukkerij Hellinx Printing uit Bilzen, een nieuwe vestiging openen. Zaakvoerder Gert Hellinx heeft daarvoor het voormalige pand van Papierhandel Dirix en daarna Kanters, gekocht. “In februari zullen we in deze locatie onder meer een flatbedprinter bedienen voor het drukken van immo-v-borden, canvassen, XXXL-werfborden en spandoeken,” vertelt Gert Hellinx. “Er worden ook de nieuwste digitale persen van Ricoh geïnstalleerd voor het drukken van folders, flyers, kaarten en brieven. Aangezien we vlakbij een aantal grote scholen liggen, mikken we ook op drukwerk voor studenten.”

Hellinx.jpgIn een eerste fase is deze opstart goed voor een investering van 2 miljoen euro. Er worden meteen 5 mensen tewerkgesteld. Later zal dit aantal mogelijk worden verdubbeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.