Nieuws Limburg Henri Keulen van Lanakens bouwbedrijf overleden

Henri Keulen van Lanakens bouwbedrijf overleden

Henri Keulen van Lanakens bouwbedrijf overleden

In Hasselt is Henri Keulen van het gelijknamige bouwbedrijf H. Keulen uit Kesselt (Lanaken) dinsdag overleden. Hij is 73 jaar geworden en was al een tijdje ziek. Het bedrijf werd opgericht in 1943 door Henri’s vader Marcel, en groeide doorheen de jaren uit tot een veelzijdige, gerespecteerde firma in België en Nederland. H. Keulen legde zich aanvankelijk toe op de particuliere woningbouw, en breidde daarna het aanbod uit met kelders, vloeren, appartementen, kantoren en een betoncentrale. Henri Keulen (“Hay”) werd niet alleen gerespecteerd voor de economische uitbouw van zijn bedrijf, maar ook voor de sociale en maatschappelijke waarden die hij in de bedrijfsvoering naar personeel, leveranciers en klanten altijd benadrukte. Hij was ook erg actief als sponsor van sportclubs en andere verenigingen.

Met de intrede van de volgende generatie (Marc, Peter, Raf en Bert) is de continuïteit van bouwbedrijf H. Keulen verzekerd. Henri was tevens de oom van de Lanakense burgemeester Marino Keulen. De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag plaats om 10u30 in de parochiekerk van Kesselt. De redactie biedt alvast de familie en medewerkers van de ondernemer haar medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.