Nieuws Limburg Heras lijft Deense collega in

Heras lijft Deense collega in

Heras lijft Deense collega in

De befaamde internationale hekwerkfabrikant Heras van de Genkse co-owner en COO Bart Indeherberg, heeft een grote overname in Denemarken gerealiseerd. Hiermee krijgt Heras, dat o.a. een vestiging heeft in Pelt, vaste voet aan de grond in heel Scandinavië.

SER Hegn, zo heet de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist die nu tot Heras behoort. Er worden materialen en producten aangeboden voor ‘perimeter protection’, zeg maar de afbakening van een terrein tegen onbevoegden, met de security-toepassingen er bovenop. Heras nam al eerder producten af van SER Hegn, en weet dus perfect welk vlees ze in de kuip krijgen. “Wij waren zelf al actief in Noorwegen en Zweden, en krijgen er nu door deze overname in Denemarken een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië bij”, zegt Bart Indeherberg. “We zijn nu helemaal klaar om ginds marktleider te worden in perimeter protection.”

Heras, opgericht in 1952, opereert nu vanuit meer dan 24 landen en heeft meer dan 1.100 hoogopgeleide experts in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.