Nieuws Limburg Herbert Houben laat zich rijden na investering

Herbert Houben laat zich rijden na investering

Herbert Houben laat zich rijden na investering

Troom is een app waarmee je een student kunt inhuren die je met je eigen wagen overal naartoe brengt. Het bedrijf werd opgericht door Genkenaar Mathia Palaia, die notaris Herbert Houben bereid vond om te investeren in de start-up.

“Troom heeft als missie het Belgische mobiliteitslandschap te transformeren”, zegt de ambitieuze Genkse ondernemer. “Daarvoor hebben we een app ontwikkeld waarmee klanten een student kunnen inhuren die als privé-chauffeur fungeert. Dat is veel veiliger voor wie van plan is een glaasje te drinken, en biedt ook een grote meerwaarde aan mensen die door hun drukke beroepsbezigheden in de auto willen werken tijdens hun verplaatsingen. Het concept komt overgewaaid uit Nederland en we zijn zeker dat er ook in België een markt voor bestaat.”

Dat denkt ook Herbert Houben, voormalig KRC Genk-voorzitter, notaris en mede-eigenaar van discotheek Versuz in Hasselt. Hij was graag bereid om mee te investeren in Troom. “Aangezien ik zelf opzoek was naar een soortgelijke dienst, zag ik meteen het potentieel” zegt Houben. Ook werkgeversorganisatie Voka steunt de start-up via een partnership.

Troom heeft intussen al heel wat ritten uitgevoerd, tot tevredenheid van de eerste klanten. “Gemotiveerde studenten zijn er genoeg: ze staan te popelen om voor ons een toffe en flexibele studentenjob te kunnen doen”, zegt zaakvoerder Mathia Palaia. “Wanneer de horeca straks opnieuw volledig open is, en verplaatsingen ongeremd worden toegelaten, zal onze dienst verder aantrekken, en moeten we er staan. Zo kunnen we uitgroeien tot een waardevolle speler op de Belgische markt”, besluit Palaia.

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2022-09-30 06:31:34

[…] Bron: made in Limburg […]

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.