Nieuws Limburg Herkse isolatiefirma voortrekker in kwaliteitslabel

Herkse isolatiefirma voortrekker in kwaliteitslabel

Herkse isolatiefirma voortrekker in kwaliteitslabel

Als één van de enige firma’s in Limburg heeft Maxipur-isolaties uit Herk-de-Stad een zogenaamd ATG-certificaat behaald om spouwmuren te isoleren. Zo’n certificaat is sinds 1 juli nodig om als verbouwer nog een premie te krijgen voor het na-isoleren van spouwmuren. De aannemer-installateur moeten bovendien voldoen aan een aantal technische specificaties.

“Nochtans is er nog een heel grote markt om deze na-isolatie te doen,” zegt Miranda Marechal van Maxipur-isolaties. “We schatten dat er nog zo’n 600.000 woningen in ons land hiervoor in aanmerking komen. Het Vlaams Energie Agentschap gaat alvast intensief promotie voeren om deze spouwisolatie overal te laten plaatsen en het nieuwe kwaliteitslabel beter gekend te maken. Zo was er al een wedstrijd, waarbij wij in opdracht van het Vlaams Energie Agentschap de isolatie bij de winnaars mochten plaatsen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.