Nieuws Limburg Hermans neemt roer over bij Kramp in Lummen

Hermans neemt roer over bij Kramp in Lummen

Hermans neemt roer over bij Kramp in Lummen

Kramp, de Lummense groothandel in onderdelen voor land- en tuinbouwmachines, heeft een nieuwe baas. Philippe Everaerts geeft de dagelijkse leiding van Kramp België immers door aan Jerome Hermans.

Everaerts was sinds 2002 Sales Director. Oonder zijn leiding groeide Kramp uit tot marktleider als leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector, met een omzet van 52 miljoen (2015). Intussen werd Everaerts benoemd tot Regional Sales Director Mid West Europe, waar landen onder ressorteren als Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Direct gevolg is dat er voor ons land een nieuwe baas moest aangesteld worden.

“Ik ben er van overtuigd dat Jerome Hermans mijn oude taken vol energie gaat oppakken”, aldus Everaerts. De 34-jarige Jerome Hermans komt over van Lely en kon de afgelopen maanden rustig inlopen in de nieuwe job. “Een ontzettend plezierige kennismaking”, zegt hij. “Je merkt dat collega’s gedreven zijn om samen tot een goed resultaat te komen.”

Kramp België bestaat in 2017 25 jaar en is in al die tijd blijven groeien. Een uitdaging voor de nieuwe directeur. “We zijn continu bezig om de service voor onze klanten te verbeteren. Dat kan alleen als je weet wat er speelt. Daarom zal ik ook regelmatig met onze klanten in gesprek gaan”, aldus Jerome Hermans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.