Nieuws Limburg Heusdens investeert 1,1 miljoen in Brustem

Heusdens investeert 1,1 miljoen in Brustem

Heusdens investeert 1,1 miljoen in Brustem

Importeur, verkoper en reparateur van industrie- en landbouwmachines Heusdens, heeft in Sint-Truiden zopas een nieuwe bedrijfsoppervlakte van 4600 m2 gebouwd. “Het complex is voor 99% klaar,” zegt eigenaar en zaakvoerder Luc Heusdens, die het familiebedrijf heeft opgestart. “Het is de bedoeling om hier een demonstratieruimte te maken voor nieuwe machines. We gaan er ook goederen opslaan, en tevens zo’n 60 tot 100 zeer degelijke tweedehandsmachines tentoonstellen.” Het gebouw heeft 1,1 miljoen euro gekost en ligt pal achter de gekende showroom die Heusdens een jaar of 3 geleden opende aan het rondpunt in Brustem, naast garage Delorge.

“Met deze showroom, waar permanent zo’n 50 nieuwe werktuigen in prijken, zijn we uniek in Europa, zeker wat de landbouwmachines betreft,” aldus nog Heusdens.

De firma stelt vandaag zo’n 30 mensen tewerk, en behaalt geconsolideerd een jaarlijkse omzet van 15 tot 20 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.