Nieuws Limburg Heylen richt pijlen op Limburg: 3 nieuwe vestigingen

Heylen richt pijlen op Limburg: 3 nieuwe vestigingen

Heylen richt pijlen op Limburg: 3 nieuwe vestigingen

Na een eerste stap in Lommel opent de Antwerpse makelaar Heylen Vastgoed weldra een tweede Limburgse vestiging. Er zullen meteen 20 mensen actief zijn om het kantoor in Hasselt te gaan bemannen. In het voorjaar van 2023 zullen er nog 2 vestigingen van Heylen Vastgoed feestelijk worden ingezegend. “Limburg heeft een erg interessante vastgoedmarkt, waar we nog meer voet aan grond willen krijgen”, zegt bestuurder Johan Heylen.

Heylen Vastgoed is ambitieus en breidt in sneltreintempo verder uit. Zo krijgt Limburg begin oktober zijn tweede uitvalsbasis. De nieuwe vestiging komt in Hasselt, in de Schiervellaan 13, pal aan de Hasseltse ring. Voordien was er een interimkantoor gevestigd in het pand.

In het nieuwe kantoor zullen 20 mensen aan de slag gaan. Tien zijn er aan de slag om de nodige voorbereidingen te treffen. De andere tien mogen weldra hun contract tekenen. Daar stopt het echter niet. De vastgoedmakelaar heeft na Antwerpen en Oost-Vlaanderen zijn pijlen gericht op Limburg en wil hier begin volgend jaar nog twee extra vestigingen openen. Zo komt de Limburgse teller dan op vier te staan.

“Het is duidelijk dat we met Heylen Vastgoed willen uitgroeien van een Antwerpse naar een Vlaamse vastgoedmakelaar”, zegt Johan Heylen. “Verder uitbreiden in Limburg was dan ook een logische volgende stap. Onze Limburgse kantoren liggen geografisch mooi verspreid, waardoor we de Limburgse huizenjagers een betere service kunnen aanbieden. We willen er op termijn de nummer één worden.”

“Limburg is een bijzonder interessante regio voor huizenjagers. Daar kan je nog betaalbaar in het groen wonen. Daarnaast biedt de provincie zo veel mooie faciliteiten aan in de nabije omgeving. In Limburg zijn ook heel wat lokale makelaars actief met een goede kennis van de regio. Er is daar zeker ruimte voor een speler zoals wij. Heylen Vastgoed kan er met zijn kennis, ervaring en slagkracht het verschil maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.