Hilde Rutten bouwt nieuw nestje in Beringen

De verdeler van keukengerei BergHOFF Belgium heeft aan de autosnelweg E313 een lap industriegrond gekocht om een eigen stek te bouwen. Vandaag huist deze Belgische tak van BergHOFF Worldwide nog samen met de internationale organisatie onder één dak in Heusden-Zolder.

46719_10201050488735939_383536908_nBergHOFF Worldwide is een internationaal producent en verdeler van hoogwaardige keukenmaterialen, die wordt gerund door de familie Vanthoor. De Belgische markt wordt echter bewerkt door een aparte entiteit, BergHOFF Belgium, die wordt aangestuurd door Hilde Rutten. “Door de expansie van zowel de internationale organisatie als van BergHOFF Belgium, zijn we genoodzaakt om op zoek te gaan naar een aparte locatie,” vertelt Hilde Rutten. “Ons oog is daarbij gevallen op een bouwgrond aan de E313 in Beringen, naast het heftruckbedrijf Foets.”

[caption id="attachment_5312" align="alignright" width="180"]Hilde Rutten Hilde Rutten[/caption]

BergHOFF Belgium zal er zo’n 1,3 miljoen euro investeren om een eigen magazijn, showroom en kantoren te bouwen. “Er komt tevens een demonstratie-keuken, waar we aan verenigingen en andere bezoekers het gebruik van onze materialen kunnen uitleggen,” zegt de voormalige winnares van de Livia Award nog. Hilde Rutten hoopt tegen het voorjaar van 2014 met haar team te kunnen verhuizen. Er werken momenteel een 7-tal mensen voor BergHOFF Belgium.