Nieuws Limburg Hilde Rutten wint Livia Award

Hilde Rutten wint Livia Award

Hilde Rutten wint Livia Award

Hilde Rutten, CEO van BergHOFF Belgium, specialist in potten, pannen en ander keukengerei, heeft vrijdagavond in Domein De Barrier de 7e Livia Award in ontvangst mogen nemen. De Livia Award bekroont een vrouwelijke ondernemer die door de zakelijke prestaties andere dames kan inspireren en aanmoedigen. Volgens de jury is Hilde Rutten één van de vrouwelijke zelfstandigen die in een ondernemerswereld die vooral door mannen wordt gedomineerd, best haar mannetje kan staan.

Het initiatief van deze prijs komt van KMO-Contact, de KMO-werking van ondernemersorganisatie Unizo Limburg. “Vandaag is zowat 35% van de Limburgse ondernemers een vrouw,” zegt directeur Joël Stockmans. “Dat is op zich al een hele vooruitgang in vergelijking met vroeger. Toch vinden we dat nog heel wat vrouwen te terughoudend zijn om een eigen zaak op te starten. Vandaar dat we door enkele mooie voorbeelden van succesverhalen in de kijker te plaatsen, hopen om andere dames te motiveren en te inspireren.”

Hilde Rutten

Hilde Rutten (1974) nam drie jaar geleden het bedrijf BergHOFF Belgium over uit de groep BergHOFF Worldwide. Het bedrijf telt zes medewerkers en heeft in drie jaar een distributienetwerk weten uitbouwen in de verzadigde Beneluxmarkt, met veel creativiteit en zonder grote budgetten. Hilde is moeder van twee kinderen (7 en 5).

Ook de andere genomineerden voor deze Livia Award, met name Hilde Lemmens van Astyre en Marcella Moors van Bora Bora ontvingen een grote ruiker bloemen en een mooi certificaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.