Nieuws Limburg Hippe bar wordt hart van nieuw bedrijvencentrum

Hippe bar wordt hart van nieuw bedrijvencentrum

Hippe bar wordt hart van nieuw bedrijvencentrum

Tijdens de Open Bedrijvendag is op de Corda Campus in Hasselt, de Corda Bar officieel geopend. Het gaat om een hippe brasserie die het hart moet vormen van de grootschalige uitbreiding die momenteel op de voormalige Philips-site gerealiseerd wordt. “De bar is het eerste onderdeel van het nieuwe servicecenter dat we op de Corda Campus bouwen,” zegt algemeen directeur Yves Marchal. “Dat moet onze positie verstevigen als internationaal toonaangevende campus voor technologie en diensten.” In het nieuwe servicecenter komen allerlei gemeenschappelijke voorzieningen zoals vergaderzalen, een centrale receptie en horeca. “Als je wil zorgen voor optimale kruisbestuiving tussen de gebruikers en relevante netwerken, dan is een ‘all day meeting place’, zoals deze brasserie, van groot belang,” aldus nog Marchal. Het horecacomplex zal worden uitgebaat door Dimitri Beckers (The Century, Hassotel, C-Bar,…)

Corda BarOp de site, die door LRM wordt beheerd, werken vandaag al 2.300 mensen in 61 bedrijven. “Doordat we het aanbod van infrastructuur verstrengelen met risicokapitaal, dragen we bij tot de verandering van het economische DNA van Limburg,” vindt Stijn Bijnens, algemeen directeur van LRM. “Op de Corda Campus bieden we niet alleen de fysieke ruimte om te ondernemen, maar creëren we ook een community van gelijkgestemde bedrijven uit dezelfde speerpuntsectoren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.