Nieuws Limburg Hippe pop-ups blazen Genk nieuw leven in

Hippe pop-ups blazen Genk nieuw leven in

Hippe pop-ups blazen Genk nieuw leven in

tempola designTemporary Lane, een innovatief concept van het creatieve bureau Comosie, heeft als doel om leegstaande panden in stadskernen te revitaliseren. Niet met één pop-up, wel door een aanéénschakeling van verschillende tijdelijke shops, waar de focus ligt op een Euregionaal aanbod van producten. “Het effect is dat van een stedelijke defibrillator,” zegt Christiaan Kastrop, één van de initiatiefnemers. “Het project geeft een positieve impuls om het tijdelijke hartfalen in de straat te verhelpen en de doorstroom opnieuw op peil te krijgen. Mét positief en verstrekkend resultaat voor zowel stad, bewoners, bezoekers als winkeleigenaars.”

Stad Genk zal vanaf 1 december de aftrap nemen van Temporary Lane. Een hele maand lang wordt de Molenstraat getransformeerd tot een hippe ontdekkingsboulevard. Het initiatief in Genk krijgt de naam Tempola Design. “We lanceren er een uitgekiend en Euregionaal aanbod van design én designers, concepten en innovaties in de retail,” aldus nog Kastrop. “Voor wie nog wil meedoen, er zijn nog enkele panden beschikbaar!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.