Nieuws Limburg Hippe winkel verhuist naar nieuwe commerciële site in Alken

Hippe winkel verhuist naar nieuwe commerciële site in Alken

Hippe winkel verhuist naar nieuwe commerciële site in Alken

Mademoiselle Hortense, in de streek gekend als een eigentijdse winkel met romantische kleding, accessoires en interieurspullen, verhuist weldra naar de nieuwe handelszone waar vroeger vakhandel Iliaens was gevestigd. Daar geraken de laatste panden stilaan ingevuld.

Mademoiselle Hortense is de winkel van Jennifer Thirion. Ze omschrijft haar concept als een “cosy, shabby & brocante winkeltje, waar ook gepatineerde meubeltjes te vinden zijn. En verder is er een mooi aanbod aan romantische kleding en accessoires.” Jennifer gaat verhuizen (streefdatum is 1 maart) omdat het vorige pand te klein was voor het nieuwe concept. Niet alleen zal er meer ruimte zijn om een breder gamma uit te stallen, het is tevens de bedoeling om er een concept-store van te maken, waar ook een drankje en hapje te verkrijgen zijn.

In hetzelfde gebouw zijn overigens nog maar 3 commerciële ruimtes te koop (386 m²) en te huur (200m² en 210m²). “Er is bijzonder veel interesse, dus wie de laatste vacante ruimtes wil hebben, zal zich moeten haasten”, zegt Ingrid Koolen van Iliaens, de vakhandel die inmiddels al een tijdje geleden zelf is verhuisd naar een nieuwbouw op het industrieterrein en de vroegere vestiging heeft omgevormd tot een nieuw woon- en handelsproject. “In de gesprekken met de kopers en huurders die er al zijn, komen de goede ligging aan de invalswegen en de ruime parkeermogelijkheden als troeven naar voor. We zijn blij dat we met dit nieuwe project kunnen bijdragen aan de commerciële aantrekkingskracht van de gemeente en dat handelaars die zich hier vestigen, onder de beste omstandigheden een nieuwe start kunnen nemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.