Nieuws Limburg Hoeselts isolatiebedrijf verkast naar Bilzen

Hoeselts isolatiebedrijf verkast naar Bilzen

Hoeselts isolatiebedrijf verkast naar Bilzen

Ludiso, de firma van Ludo Molenaers die zich toelegt op thermische en akoestische vloerisolatie, bouwt momenteel in de industriezone Caetsbeek in Bilzen een nieuw bedrijfsgebouw. “De productiehal stond er al iets eerder, maar nu worden er ook kantoren en een woonst bijgebouwd,” aldus de zaakvoerder. “Al bij al toch een investering van 1,5 miljoen euro.”

De uitbreiding is nodig omdat het zelf ontwikkelde product van Ludiso goed aanslaat en er door plaatsgebrek in Hoeselt geen alternatieven voorhanden waren. “Het polyurethaanschuim dat we met de spuit aanbrengen vermindert het geluid met 33 decibel,” aldus Molenaers. “Op dat vlak zijn we uniek, wat toch een belangrijk pluspunt is in een sector die de laatste jaren overspoeld wordt met nieuwe bedrijven.” Binnen enkele weken zou de nieuwe bedrijfsruimte klaar moeten zijn en kan Ludiso de boeken in Hoeselt helemaal opbergen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.