Nieuws Limburg Hokje huren? Surf naar self-storage site!

Hokje huren? Surf naar self-storage site!

Hokje huren? Surf naar self-storage site!

Met een vader die KRC Genk commercieel op de kaart heeft gezet en een broer die bij Voka Limburg de belangen van ondernemers behartigt, stroomt er best wat bedrijvig bloed door de aderen van Lennert Poelmans. Samen met Ersin Alkan Melan en Kristof Grauls heeft hij Book Your Box opgericht, een online marktplaats waar vraag en aanbod voor self-storage elkaar kunnen treffen.

De Limburgse start-up Book Your Box introduceert het allereerste online platform dat huurders met verhuurders van self-storage verbindt. “Onze website biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om aanbieders van self-storage in hun buurt te vinden én hun gewenste opslagruimte meteen te reserveren”, aldus Lennert Poelmans, medeoprichter en CEO.

Het concept self-storage is simpel: het huren van een individueel afgesloten opslagruimte binnen een daartoe bestemde faciliteit. Naast beveiliging van de faciliteit en vlotte toegankelijkheid voor huurders, is flexibiliteit naar zowel oppervlakte als huurtermijn toe een grote troef.

Beringenaren Lennert Poelmans, Ersin Alkan Melan en Kristof Grauls willen self-storage nu online aanbieden. “Anno 2021 zijn we het gewoon om diensten en producten van verschillende aanbieders online te vergelijken en vervolgens via de laptop of smartphone aan te kopen. Met Book Your Box maken we dit nu ook mogelijk voor het huren van self-storage opslagruimte”, legt Poelmans uit.

Verhuurders van self-storage hebben er zo ook meteen een verkoopkanaal bij. Volgens Poelmans wint online aanwezigheid immers ook in de self-storage-sector aan belang. “Als unieke marktplaats is Book Your Box de geschikte tool voor eigenaar-verhuurders om op efficiënte wijze hun online bereik te vergroten. Zich presenteren op ons onafhankelijk en transparant platform schept bovendien extra vertrouwen bij potentiële huurders.”

De drie jonge ondernemers laten zich bijstaan door twee ondernemers met jarenlange, internationale ervaring in de self-storage sector. “Deze samenwerking geeft ons een nóg beter beeld van de ontwikkelingen in de sector én de noden van zowel huurders als verhuurders. Naast gericht innoveren, zal Book Your Box ook sterk inzetten op het informeren van beide groepen marktparticipanten”, licht Poelmans toe.

De eerste Limburgse self-storage aanbieders hebben zich inmiddels aangemeld op het platform. “De ambitie is om snel uit te breiden naar de rest van Vlaanderen én de Benelux”, besluit het drietal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.