Nieuws Limburg Holding boven Contigo wordt investeringsmaatschappij

Holding boven Contigo wordt investeringsmaatschappij

Holding boven Contigo wordt investeringsmaatschappij

Kambukka Holding, de koepel van Tom Hoogmartens, Stijn en Stan Lowette, verandert in een investeringsmaatschappij. Bedoeling is om meerdere participaties te nemen in ondernemingen die unieke consumentengoederen voor de internationale markt aanbieden.

Kambukka Holding, opgericht in 2016, gaat voortaan door het leven als Tower 16 Invest. De ondernemers willen er meerdere investeringen mee doen. Zo werd recent een participatie genomen in Pure Value Europe, een Vlaams bedrijf dat een unieke display voor de retail heeft ontwikkeld. Proteus, zoals deze display heet, geniet de steun van grote supermarktketens (Carrefour, Delhaize, Colruyt,…) en voedingsproducenten (P&G, Unilever, Coca-Cola, Mars,… ). Er bestaat interesse voor het product in vele landen.

De wijziging in de naamgeving houdt verdere verschuivingen in. Zo wordt Kambukka bvba, de vennootschap onder de holding, die de verdeling doet van Contigo-drinkbekers, omgevormd tot Bibo Brands. De naam Kambukka zal niet verdwijnen, maar een merknaam worden (zoals Contigo).

Dus als we voortaan de ondernemers Tom Hoogmartens, Stijn en Stan Lowette willen volgen, spreken we ‘top down’ over de holding Tower 16 Invest, de vennootschap Bibo Brands en merken als Contigo, Kambukka, Proteus, enzovoort. Klaar?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.