Nieuws Limburg Holgo (Lanaken) investeert fors in machinepark

Holgo (Lanaken) investeert fors in machinepark

Holgo (Lanaken) investeert fors in machinepark

Freesmachine holgoHolgo uit Lanaken, een bedrijf met specialisatie in het frezen van wegen, parkings, enzovoort, heeft fors geïnvesteerd in het machinepark. Zo werd er onder meer een nieuwe freesmachine met een uniek wisselsysteem aangekocht. “Deze machine heeft een fijn-frees-trommel van 2 meter breed, wat resulteert in een veel fijner freesbeeld,” legt Sarah Holtappels van Holgo uit. “Door de zeer fijne structuur van het oppervlak die zo ontstaat, moeten de gefreesde oppervlaktes niet overlaagd worden.” De machine verschaft werk aan 2 bijkomende personen. “En we zijn altijd op zoek naar goede machinisten,” weet Sarah Holtappels.

Holgo heeft overigens nog meer investeringen gedaan. Zo werd er recent nog een grote freesmachine vervangen. De investeringen lopen hiermee op tot meer dan 650.000 euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.