Nieuws Limburg Hollandse profclubs kiezen Genkse begeleiding

Hollandse profclubs kiezen Genkse begeleiding

Hollandse profclubs kiezen Genkse begeleiding

TopSportsLab, het Genkse sport-medische adviesbureau waarin Spronken Orthopedie (ook uit Genk) en de LRM participeren, heeft zopas contracten afgesloten met de Nederlandse eredivisieclubs ADO Den Haag, Roda JC en FC Twente. AZ Alkmaar verlengde een bestaande overeenkomst. De clubs besteden hiermee hun sport-medische begeleiding uit aan echte specialisten, zoals Jan Van Winckel, de voormalige assistent-trainer en fysical coach van Club Brugge. De experts adviseren op basis van fysieke screenings op maat gemaakte trainingsschema’s, preventieve anti-blessure oefeningen en aangepaste materialen, zoals steunzolen. In België maken onder meer Beerschot en STVV, maar ook… Excelsior Veldwezelt en Daring Jeuk er al gebruik van.

TopSportsLab heeft zich intussen ook al verzekerd van een plaatsje op de Olympische Spelen, waar de mannen van de nationale hockeyploeg zullen begeleid worden. En ook de Rode Duivels worden inmiddels aan de screenings vanuit Genk onderworpen.

Screening van spelers bij AZ Alkmaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.